Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Tjuchem: Tijdens de zomerstop 6 avonden tafeltennissen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Voor de tafeltennissers van SC Tjuchem, DTTC, Detac, Doto, WTTC, en Oldambt staat de zomerstop voor de deur. Maar de tafeltennisafdeling van Sport Club Tjuchem wil deze zomer de sporthal MFC Velemansdroom, Hoofdweg 59 in Tjuchem, beschikbaar stellen voor 6 vrijdagavonden tussen 19.30-22.30 uur. De speeldata zijn: vrijdag 12, 19 en 26 juli en vrijdag 2, 9 en 16 augustus 2019. De kosten zijn € 3, – per avond om zaalhuur e.d. te dekken. Daar zit het koffiegeld al bij in.

Ze stellen vijf tafels op met de mogelijkheid tot een zesde tafel. Als de belangstelling groot is, dan is het verzoek om na het spelen van een wedstrijdje de tafel beschikbaar te stellen voor iemand anders die na zijn wedstrijd de tafel ook weer beschikbaar stelt. De ervaring leert dat het spelen van wedstrijden dan goed verloopt en je minimaal vier wedstrijden kunt spelen op een avond.

Let op, het vrijspelen is ongeorganiseerd, als je de sportzaal betreedt, kijk je wie er aanwezig is om een potje tegen je te spelen. Je kunt zo tegen spelers van bijna elk niveau spelen.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter