Verbinding en ontmoeting wijk Noorderpark

In het kader van de wijkvernieuwing Noorderpark in Hoogezand, worden er komende tijd diverse activiteiten gehouden. De wijkvernieuwing, betreft naast de Noorderpark, ook het gebied beginnende bij het Winschoterdiep in het noordelijk deel, het zuidelijk deel van de Hoofdstraat, het westelijk deel van de Kerkstraat en het bedrijventerrein wat zich aan het Winschoterdiep bevindt. Regio TV was aanwezig bij de oude Agrifirm loods aan de van Neckstraat in Hoogezand waar een graffiti workshop werd gehouden voor kinderen door graffiti artiest Sebastiaan Baar.

De workshop werd gegeven door graffiti artiest Sebastiaan Baar. Hij vond dat het niveau echt enorm hoog lag bij de kinderen. “Toen ik begon met schetsen kwamen de kinderen al met allerlei ideeën. Dat maakt het echt heel erg leuk.” De kunstwerken blijven nog een tijdje staan zodat iedereen de kunst nog kan bewonderen.”

“Dit was nu een activiteit speciaal gericht op kinderen, maar er komen nog veel meer leuke activiteiten aan. Wij vinden verbinding en ontmoeting in de wijk echt heel belangrijk en daar zetten wij ons de komende tijd voor in.” verklaart Eline Frans, adviseur van wijkvernieuwing Noorderpark. De activiteiten die men de komende tijd wil inzetten, zullen naast gericht zijn op kinderen ook voor volwassenen worden georganiseerd. De activiteiten zijn met name om de sociale activering in de wijk te bevorderen, aldus Eline Frans, adviseur van wijkvernieuwing Noorderpark.

 

 

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl