Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Video-item: In gesprek met burgemeester van Midden-Groningen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Regionieuws TV (Mediagroep Midden Groningen), was afgelopen vrijdag in gesprek met Burgemeester Hoogendoorn , over de impact van de corona crisis.

Bij hem thuis in Slochteren, en natuurlijk op een veilige 1,5 meter afstand, sprak Dhr. Hoogendoorn zijn waardering uit  over de moed en het geduld van inwoners die thuis moeten blijven en werken, de regels van de regering waar men zich aan moet houden voor ieders gezondheid;  de financiële consequenties bij ondernemers, organisaties en verenigingen;  evenementen die niet door kunnen gaan. Het goede werk van de zorg. Maar ook over de economie en het blijven kopen bij lokale ondernemers.

De gemeente midden-Groningen zal extra ondersteuning aanbieden aan inwoners, ondernemers, organisaties, instellingen en flexwerkers en maatregelen om hen tegemoet te komen. Want het is enorm belangrijk met z’n allen zo goed mogelijk door deze crisis heen te komen, benadrukt Burgemeester Hoogendoorn.

Ook werd verdrietig nieuws besproken die ons allen ook bezig houdt, de vele mensen die zijn overleden aan het virus en ook voor een eerste slachtoffer heeft gezorgd in Midden-Groningen. Een 79 jarige inwoner uit Schildwolde is deze week overleden aan het coronavirus.

 

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter