Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Wagenborgen: Arjan Marchand wint 16e Proostmeerloop

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Op zaterdag 1 september werd de 16e Proostmeerloop van Wagenborgen georganiseerd, een hardloopwedstrijd van 10 km over twee ronden.

Arjan Marchand heeft zaterdag de Proostmeerloop in Wagenborgen gewonnen. Hij liep de wegwedstrijd over tien kilometer in een tijd van 33.04 minuten Bij de vrouwen was Jessca Oosterloo uit Appelscha de snelste in 36.34 mminuten.

Net zoals voorheen was er dit jaar ook een jeugdloop. Dansgroep “Like This” verzorgde bij de start van de kidsrun de warming-up. De hardlopers konden onderweg genieten van dans en muziek, enkele bands, waaronder “In Bloom” en de “The Blue Silver Jazzband” begeleide de hardlopers tijdens de run.

Deelnemers met kinderen konden tijdens de loop hun kind gratis onderbrengen in het Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang “de Vrijbuiter” in Wagenborgen.

Het parcours van de Proostmeerloop, is een vlotte route met goede prestatie en snelle tijden. De deelnemers liepen op mooie, ruime verharde fietspaden/wegen in een prachtige omgeving rondom het idyllisch gelegen Proostmeer in Wagenborgen.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter