Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

Wagenborgen: In Corpore naar Open Nederlands Fanfare Kampioenschap

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Uxor Maris. Dat is de titel van het werk dat muziekvereniging In Corpore reeds maanden op de stander heeft. Er is een studiedag geweest en extra sectie-repetities zijn ook al achter de rug. Dit alles om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het Open Nederlandse Fanfare Kampioenschap dat plaatsvindt in Drachten op zaterdag 6 april. Het werk is van de hand van Jan Bosveld en gaat over het wel en wee van een meermin. Het werk is het verplicht werk voor alle orkesten die meedoen in de derde divisie. In totaal doen er acht orkesten in deze divisie mee.

In Corpore zal uiteraard haar beste beentje voor zetten om het best mogelijke resultaat uit Friesland mee naar huis te nemen. De lat ligt hoog, zeker na de 3 eerste prijzen behaald op het Golden Spieker Festival in Ureterp vorig jaar.
Het werk zal voor het eerst door In Corpore voor publiek uitgevoerd worden tijdens een try-out concert in Boerakker. Daarna zal op vrijdag 5 april de laatste repetitie plaatsvinden en zal de volgende dag moeten blijken welk resultaat dit allemaal zal opleveren. In Corpore zal ’s morgens het podium betreden, waarna later op de dag de uitslag bekend zal worden gemaakt.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter