Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

Wagenborgen: Succesvol concert In Corpore met Alex Vissering

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Zaterdag 2 november was sporthal Weerland weer omgetoverd tot een heus theater ter ere van het jaarlijks herfstconcert van muziekvereniging In Corpore. Dit jaar wist In Corpore de bekende Groninger troubadour Alex Vissering te strikken.

Voor een goedgevulde sporthal bleek het een prima combinatie. Gezamenlijk werden divers bekende nummers van Alex ten gehore gebracht. Zo passeerden o.a. “Westerwolle”, ‘’t Fait”, “In de verte woar de hoane kraait” en “Ruiten A kanaal” de revue.

In Corpore, o.l.v. dirigente Aline Werkman, bracht ook zonder Alex diverse nummers ten gehore. Met name de opening met de mars “Mercury” en “The best of Ed Sheeran” vielen bijzonder goed bij het publiek in de smaak. Alex Vissering bracht zelf o.a. “De Groanrepubliek” ten gehore, een van zijn bekendste liedjes.

Het herfstconcert vormde de voorbode voor het 50 jarig jubileum van de vereniging in 2020, waarin vele activiteiten zijn gepland. Zo staat er o.a. een groots bevrijdingsconcert en jubileumconcert op het programma. Op 11 januari a.s. wordt er een reünie gehouden voor (oud)leden van het fanfare-orkest, de Melody Percussion Band en de majorettes. Aanmelden kan via reunie-incorpore@hotmail.com of via telefoonnummer 0598 399630. Foto: Mark Heikens.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter