Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

Winsum: Laatste Spiritprijs van de gemeente

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

De Spiritprijs van de gemeente Winsum wordt dit jaar voor de derde en laatste maal uitgereikt.  Op de drempel naar Het Hogeland, wil het gemeentebestuur van Winsum nog een keer waardering tonen aan haar actieve en betrokken inwoners. 

De prijs wordt uitgereikt aan een inwoner, of groep inwoners, die een bijzondere prestatie heeft geleverd op het gebied van kunst en cultuur, samenleving of sport. De winnaar krijgt € 500.

Nominaties

Inwoners en organisaties in de gemeente kunnen van 18 oktober tot 8 november kandidaten nomineren. Zoals bijvoorbeeld vrijwilligers, mensen die zich inzetten in hun dorp of buurt, muzikanten, kunstenaars, toneel-, muziekverenigingen, schrijvers, theater- of filmmakers, sportclubs of sporters. Een deskundige jury, onder voorzitterschap van burgemeester Rinus Michels, beoordeelt wie de leukste, grappigste, mooiste, knapste, ontroerendste, sportiefste of prachtigste prestatie heeft geleverd. De burgemeester reikt de Winsum Spiritprijs 2018 uit in de week van 26 november. Nominaties kunnen tot 16 november worden gemeld via gemeente@winsum.nl.

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter