Wirdum: Open Dag Paardenmelkerij

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Aanstaande zaterdag 15 juni, houdt Paardenmelkerij de Lage Wierde uit het Groningse Wirdum haar jaarlijkse Open Dag waarbij het publiek een kijkje achter de schermen kan nemen. Er worden diverse demonstraties gegeven en ook dit jaar staat op het terrein van De Lage Wierde weer een natuur, – en snuffelmarkt met ruim 30 marktkramen. Reden genoeg om Paardenmelkerij De Lage Wierde een bezoek te brengen. Paardenmelk is voor de mens een natuurproduct met heel bijzondere eigenschappen. Zo bevordert paardenmelk de afweer, helpt het bij de opbouw van een goede darmflora van het maag- darmkanaal en heeft het een gunstige invloed op de (gevoelige) huid.

Dit jaar wordt de open dag gehouden  van 10:00 tot 16:00 uur. Tijdens de open dag kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen van de Paardenmelkerij. De hele dag door zijn er diverse demonstraties, zo wordt er elk uur een paard gemolken en vertoond een hoefsmid zijn kunsten. Op het terrein van De Lage Wierde is ook dit jaar weer een natuur,- snuffelmarkt met ruim 30 standhouders, een gezellige terras, LIVE muziek van De StroatklinkerS, eet- en drinkgelegenheden en voldoende plezier voor de kinderen zoals een groot springkussen en diverse workshops en activiteiten.

Ontdek de kracht van paardenmelk tijdens de open dag van Paardenmelkerij De Lage Wierde op zaterdag 15 juni 2019 van 10:00 tot 16:00 uur. Proeven, ervaren én beleven. U bent van harte welkom. GRATIS toegang, GRATIS parkeren en 10% korting op paardenmelkproducten. Meer informatie over de open dag: www.dekrachtvan.nl/open-dag-2019

Bron: De kracht van

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter