Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

Zuidwolde: Activiteiten rondom Koningsdag

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Al ruim 85 jaar organiseert de Oranjevereniging Noord- en Zuidwolde haar jaarlijkse activiteiten rondom Koningsdag. “We hebben voor Koningsdag 2019 weer alles uit de kast gehaald om als vanoudseen feestelijke en gezellige dag van te maken in onze beide dorpen! Je merkt dat kleine dorpen sterk kunnen zijn met een traditionele en gezellige Koningsdag waar velen van houden. We hebben een activiteitenaanbod wat rekening houdt met alle leeftijden zodat er altijd wel wat te beleven valt. Iedereen in de wijde omgeving is welkom!” aldus voorzitter Remko van der Sluis.

Vanaf 13:00 uur is er aan de Pastorielaan in Zuidwolde een gezellige en goed bezochte  vrijmarkt voor jong en oud met veel muziek en een altijd goede sfeer. Tijdens de vrijmarkt zijn er talloze sportieve activiteiten voor jong en oud. Er is onder andere  een panna-voetbalrok-toernooi, een springkussen, gekke fietsen en wordt de dag muzikaal omlijst door de plaatselijke DJ op het hoofdpodium. Verkopers van de vrijmarkt kunnen vanaf 12:00 uur terecht om hun waren uit te stallen. Om 17:30 start de uitdagende puzzelfietstocht voor elk gezin, buren, vrienden of collega’s. Met deze tocht ontdek je de leukste plekjes die het Ommeland te bieden heeft. Na afloop krijgt iedere deelnemer een gratis kop soep.De startlocatie is tevens aan de Pastorielaan te Zuidwolde.

De Koningsdag wordt afgesloten in Noordwolde waar vanaf 20:00 uur in dorpshuis de Woldstee de coverband 6Pack deze dag spetterend ten einde brengt! Het hele programma is beschikbaar op de website van de Oranjevereniging Noord- en Zuidwolde. www.oranjevereniging.info

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter