Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Woordtalenten, hét geschreven podium

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Gerard Rozeboom organiseert jaarlijks Woordtalenten in Hotel Faber, hét grote proza- en poëzie-evenement van Midden-Groningen. Het betreft hier een open podium voor schrijvers en dichters, die in een sfeervolle setting hun eigen werk komen voordragen.  Nu verschijnt er naast het fysieke evenement een bloemlezing. Dit papieren podium biedt schrijvers en dichters uit heel Nederland een unieke kans om te publiceren in een fraai boekwerk. Ook als je nog nooit hebt meegedaan met Woordtalenten, is deelname mogelijk. Rozeboom zal een keuze maken uit de inzendingen.

De voorwaarden zijn: Je schrijft Nederlandstalige gedichten of een kort verhaal (max. 1500 woorden). Het mag eerder gepubliceerd zijn. Dichters sturen max. 3 gedichten in. Het thema is vrij. Inzenden onder pseudoniem is toegestaan. Uitgeverij aquaZZ redigeert de inzendingen en publiceert het boek. Meedoen is gratis, een bundel echter niet, bij interesse zal deze met korting worden aangeboden. Het betreft geen schrijfwedstrijd, je kunt enkel een plek in de te verschijnen uitgave winnen.

Rozeboom: “Eén boekwerk met juweeltjes aan gedichten en verhalen. Ik twijfel er niet over: genoeg fantastische Woordtalenten in onze gemeente en daarbuiten”.
Inzendingen kunnen voor 1 september 2020 gestuurd worden naar: hansrozebo@hotmail.com o.v.v. Woordtalenten: hét geschreven podium.

Op de foto: Gerard Rozeboom. Fotograaf: Annieke De Boer.

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter