Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

Delfzijl: Omwonenden Vennenflat gratis auto wasbeurt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Omwonenden van de Vennenflat in Delfzijl en een deel van het winkelend publiek krijgen een tegoedbon voor een gratis autowasbeurt aangeboden, omdat tijdens de sloop van de flat auto’s onder het stof zijn geraakt. Acantus, Scheffer Groep en de gemeente Delfzijl willen omwonenden en winkelend publiek die stofoverlast hebben ervaren, hierin zoveel mogelijk tegemoetkomen. De actie voor het winkelend publiek is samen met diverse winkeliers uit het centrum van Delfzijl bedacht. De bon is de hele maand maart in te leveren bij tankstation Geertsma Tankstations bv aan de Vennen 178 in Delfzijl.

Jack Hofman, projectleider Acantus:
“Alle direct omwonenden krijgen deze week een tegoedbon die men kan inwisselen tegen een gratis autowasbeurt. Daarnaast hebben we ondernemers extra tegoedbonnen verstrekt die zij de komende periode onder hun klanten kunnen verspreiden.”

Achtergrond Vennenflat
De gemeente Delfzijl kocht in 2014 een deel van de Vennenflat aan om een compacter kernwinkelgebied te realiseren. In 2015 besloten de gemeente Delfzijl en Acantus om de flat versneld te verslopen en niet meer bouwkundig te versterken.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter