Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Een week lang gratis e-bike voor naar werk

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Inwoners van de provincie Groningen kunnen een week lang gratis een e-bike of speed pedelec uitproberen. De actie is bedoeld om mensen het gemak van de e-bike te laten ervaren voor de rit naar het werk. Er was al eerder zo’n probeeractie maar nu is deze verder uitgebreid.

Meedoen aan de actie: De e-bikes worden aangeboden bij verschillende fietshandelaren in de regio. Op dit moment zijn de fietsen op 17 locaties af te halen, waaronder Zuidhorn, Bedum, Hoogezand en Winschoten. Het streven is om het aantal afhaalpunten verder uit te breiden. Een overzicht van alle deelnemende fietshandelaren is te vinden op de website van Groningen Bereikbaar. Op een aantal locaties zijn ook speed pedelecs beschikbaar. Het reserveren van de fiets voor een week is gratis.

Foto: Niels Zark uit Bedum test een week lang een elektrische fiets om vanuit het dorp naar zijn werk in de stad Groningen te fietsen. Niels ontving de probeerfiets uit handen van gedeputeerde Fleur Gräper-van Koolwijk. De elektrische fiets wordt beschikbaar gesteld door Groningen Bereikbaar.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter