Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Overval Transportweg bij Opsporing verzocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Opsporing Verzocht besteed aandacht aan de overval in een woning aan de Transportweg in Hoogezand. Op oudjaarsavond werd een 30-jarige vrouw door een indringer in haar voet geschoten. Zij was die 31e december 2019 in de woning van haar ouders. Samen met haar kinderen vierde ze daar de jaarwisseling. De woning staat midden op het bedrijventerrein. De stiefvader van de 30-jarige runt daar een autobedrijf.

Ruim twee uur voor middernacht, rond 21.45 uur, stond er plotseling een man met een vuurwapen in de gang. De overvaller heeft twee schoten gelost, waarvan één door de voet van het slachtoffer is gegaan. Zij moest nog diezelfde nacht worden geopereerd.

Signalement van de indringer:Donker getint, 1.80 – 1.85 m lang, Sprak Nederlands, Stevig postuur, Blauw/groene overall, mogelijk besmeurd met smeervlekken. Oogde wat ‘propperig’ doordat hij vermoedelijk nog een jas droeg onder zijn overall. Hij droeg een muts met ooggaten die hij over zijn gezicht en mond trok.

Mogelijk had de overvaller de indruk dat er geld bij de autohandelaar aanwezig zou zijn. De politie houdt rekening met meerdere scenario’s. Heeft u meer informatie over de verdachte, de overval, herkent u de man aan zijn signalement, neem contact op via de Opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Opsporing verzocht is te zien op dinsdag 11 februari om 20.30 uur op NPO1. Op woensdag 12 februari is de herhaling omstreeks 11.40 uur op NPO2. Bron: Opsporing verzocht.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter