Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Taart D66 voor Hospice

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

De provinciale afdeling van D66 heeft in het kader van hun jaarlijkse valentijnsactie een taart gegeven aan hospice Het Gasthuis Hoogezand-Sappemeer. Hiermee wil de partij haar steun en waardering uitspreken voor de vrijwilligers van deze belangrijke instelling.

Het is binnen D66 al jaren traditie om rondom Valentijnsdag een vrijwilligersorganisatie die zich op bijzondere wijze inspant voor de lokale gemeenschap in het zonnetje te zetten. Het hospice in Hoogezand bestaat dit jaar vijf jaar en wordt gerund door een groep enthousiaste vrijwilligers. Deze zorgen ervoor dat mensen er in hun laatste levensfase mogen zijn en door kunnen leven zoals zij dat altijd hebben gedaan.

Namens de partij brachten Statenleden Paula Benjamins-van Oudheusden en Jurgen Elshof de taart afgelopen vrijdag bij het hospice. ‘’De vrijwilligers van het hospice verrichten heel belangrijk werk voor mensen in de laatste fase van hun leven’’, zeggen de Statenleden. ‘’Daarom willen wij hen juist in deze moeilijke tijd een hart onder de riem steken.’’ Ze werden hartelijk en warm ontvangen door enkele vrijwilligers van het hospice die de taart dankbaar in ontvangst namen.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter