Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: 4 winnaars Hart voor Aigenhaid

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Op 24 maart lanceerde de gemeenteraad het project “Hart voor Aigenhaid” waarin er als proef €20.000 beschikbaar gesteld is vanuit het Nationaal Programma Groningen. Hiervoor konden inwoners van Midden-Groningen ideeën voor hun eigen buurt, indienen op het digitale platform Stem van Midden-Groningen. De inwoners hebben 31 ideeën, ingediend. 4 voldoen nu aan de gestelde eisen

Bloemenveld Hooge Horst, Martenshoek

Vos en Bos 2.0, Hoogezand-Sappemeer

Stap in het verleden, E-step naar je toekomst in Midden-Groningen

Dorpsommetje Westerbroek

Het totaalbedrag voor de uitvoering van deze projecten valt niet binnen de beschikbaar gestelde €20.000. Echter de begeleidingsgroep van de raad is van mening dat de inzet van de inwoners met goede plannen beloond moet worden. Ze stellen daarom voor om de benodigde middelen à €57.900,- volledig beschikbaar te stellen aan de indieners van deze vier ideeën.

Wat gebeurd er met de andere ingediende ideeën ? Deze plannen zijn beoordeeld en krijgen advies. Ze kunnen worden meegenomen in het traject van de ontwikkeling van dorps- of wijkplannen of misschien in een later stadium bij het NPG Midden-Groningen worden ingediend. Deze indieners krijgen een contactpersoon om hun plan verder uit te werken.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter