Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: Nieuwkomers leren fietsen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Humanitas Midden-Groningen is op zoek naar een paar actieve vrijwilligers voor de hulp bij het leren fietsen van nieuwkomers. Vanwege het stoppen van een paar vrijwilligers kan de activiteit niet meer doorgaan. Dit betreuren alle nieuwkomers, die nu bezig zijn met de fietslessen. Dus help deze mensen en meld u aan als vrijwilliger. Op ieder woensdag- en vrijdagmorgen in de week wordt geoefend op een industrieterrein in Hoogezand.

Veel nieuwkomers of inburgeraars hebben in hun land van herkomst niet leren fietsen en ervaren dat hier in Nederland als een gemis. De school, winkels, vrienden en familie zijn een stuk gemakkelijker te bereiken als je het fietsen beheerst. Om deze mensen te leren fietsen heeft Humanitas Midden-Groningen deze activiteit opgezet. De activiteit draait al vanaf juni 2012 en heel veel nieuwkomers hebben fietsles gehad en fietsen nu vol tros door Midden-Groningen.

De fietslessen vinden plaats bij het vervoersbedrijf Schotpoort aan de Produktieweg in Hoogezand. Wanneer u belangstelling heeft om mee te helpen de nieuwkomers te leren fietsen, meldt u dan aan bij Humanitas Midden-Groningen. Het telefoonnummer van het kantoor van Humanitas in Hoogezand is 0598-383048.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter