Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: Overleg Stichting 4 & 5 Mei Siddeburen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Op  woensdag 8 januari jl. vond in “de Viskenij” overleg plaats door de Stichting 4 & 5 Mei Siddeburen met vertegenwoordigers van diverse (buurt)verenigingen uit het dorp Siddeburen en Hellum over de invulling van de 5 mei-viering. Voorzitter Jan Onne Bosman kon bijna 60 personen welkom heten en gaf aan, blij verrast te zijn door de belangstelling en constateerde dat het enthousiasme en betrokkenheid vanuit beide dorpen bij de 5 mei viering bijzonder groot is! Na afloop van de vergadering werd dit nog eens bevestigd door de spontane opgave van 12 wagens voor de optocht. De minimale deelname bedraagt 15 wagens en er is nog tijd om zich op te geven tot 1 februari as. De kans is groot, dat de optocht dan ook doorgaat.

Een kleintje bevrijdingsfestival wordt georganiseerd door het Kloksmeer Comité en Motor Sport Club Siddeburen. De tent hiervoor wordt beschikbaar gesteld door Dorpsbelangen “Siddeburen Vooruit”. Verder is de Stichting nog in overleg met een aantal andere verenigingen in het dorp om een Vrijheidsontbijt te organiseren. Het doel van een Vrijheidsontbijt is om bijzondere ontmoetingen te creëren, zowel in klein als in groot gezelschap, om met elkaar te praten over vrijheid.

Buurt verenigingen, die ook graag mee willen doen aan de optocht organiseren of een bijdrage willen leveren aan een geslaagd bevrijdingsfeest op 5 mei 2020 kunnen reageren via facebook of e-mail: bramenharma@gmail.com.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter