Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Noordbroek: Sportverkiezing Midden-Groningen 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Verslaggever Lammert Zuiderveld (Mediagroep Midden Groningen)  sprak met de organisatie van de Sportverkiezing Midden-Groningen 2019, Natasja Lammertsma en Jan Blaauw, samen met Wethouder Drenth van Sportzaken die aankomende vrijdag gehouden wordt, voor de 2e keer sinds de herindeling. Daarvoor werd het al jaren in voormalig Menterwolde gehouden.

De organisatie en gemeente wil de sport breed inzetten en de mensen uit verschillen takken van sport binnen de gemeente, meer in het zonnetje zetten. Zij hebben een grote lijst met aanmeldingen binnengekregen via verenigingen, inwoners en daarnaast talenten die zijzelf voorgesteld hebben. In totaal zijn er 1263 stemmen binnen gekomen.

Het was een moeilijke keuze waaruit de jury uiteindelijk uit de genomineerden een keuze moet maken voor het sporttalent, sportploeg, sportvrouw en sportman van Midden-Groningen 2019.Tijdens de Verkiezingsavond ook diverse demosporten: Rolstoeldansen De Zijlen, Judo demonstratie door SVN, Tafeltennis TTV Argus, Balgoochelaar.

Wanneer : Vrijdag 13 maart 2020 in MFC Noordsuythoeve. Tijd : 19. 30 – 22.30 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur Adres : Schoolstraat 2 in Noordbroek.

 

Jan Blaauw.
Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter