Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

Regio: Alle vaccinatielocaties vanaf april en mei

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

GGD Groningen richt in de gehele provincie verschillende vaccinatielocaties in, zodat iedere Groninger op korte reisafstand een corona-vaccinatie kan krijgen. Zo gaan zij in elk geval in de plaatsen Appingedam, Warffum, Zuidhorn, Hoogezand, Scheemda en Stadskanaal een vaccinatielocatie inrichten.

Zo gauw als er vaccins beschikbaar en geleverd zijn, kunnen zij in deze plaatsen direct starten met vaccineren. Bedoeling is dat GGD Groningen vanaf april flink gaat opschalen met prikken om in de loop van mei ruim 7.000 prikken per dag te gaan zetten. Kijk voor de locatie op middengroningennieuws.nl

Op dit moment vaccineren wij in MartiniPlaza in Groningen en in Veendam. Maandag 29 maart starten wij in Kardinge/Groningen. Hier gaat GGD Groningen het vaccin Pfizer/BioNTech toedienen. De andere locaties volgen naar verwachting in april en mei. Op dit moment vaccineren wij in MartiniPlaza in Groningen en in Veendam. Maandag 29 maart starten wij in Kardinge/Groningen. Hier gaat GGD Groningen het vaccin Pfizer/BioNTech toedienen. De andere locaties volgen naar verwachting in april en mei.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter