Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

Regio: Berry Link voorgedragen als burgemeester

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Berry Link is door de gemeenteraad van Veendam voorgedragen als nieuwe burgemeester. De voorzitter van de vertrouwenscommissie heeft dit in een bijzondere openbare raadsvergadering maandag bekend gemaakt. De heer Link was onder andere burgemeester in Geldrop-Mierlo en Schinnen.

Veendam heeft er met overtuiging voor gekozen om als zelfstandige gemeente verder te gaan. Daarom is de gemeenteraad samen met de Commissaris van de Koning op zoek gegaan naar een nieuwe, kroonbenoemde burgemeester. Voorzitter van de vertrouwenscommissie Christel Knot: “We zochten een daadkrachtig bestuurder en een boegbeeld voor alle inwoners. Die hebben wij in de heer Link gevonden. Daarnaast is de heer Linkeen verbinder die boven de partijen staat.”

Link: “Ik ben blij met deze voordracht. Ik vind het een eer om voorgedragen te zijn als burgemeester van deze gemeente. Ik hoop, na de beëdiging, in contact te komen met de inwoners, bedrijfsleven en verenigingen. Ik hou van een verwerven samenleving en hoop daar mijn steentje aan bij te dragen.”

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter