Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Sappemeer: Enquête behoud station Sappemeer Oost 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

De SP heeft zich steeds verzet tegen het opheffen van station Sappemeer- Oost door de provincie Groningen. De plannen om het station Sappemeer Oost te sluiten per 2021 staan nog steeds. Voordat Provinciale staten echter instemt met de sluiting van station Sappemeer Oost is er middels een amendement besloten om een onderzoek naar de gevolgen en alternatieven uit te laten voeren. Door de Corona crisis kan dit niet op het station plaatsvinden. De provincie heeft nu besloten om dat via een digitale enquête te doen.

De provincie doet dit echter met stille trom. Op geen enkele manier wordt dit onder de betrokken inwoners onder de aandacht gebracht,, aldus de SP. Bij toeval ontdekte een lid van de SP deze enquête.

De SP vindt dat de provincie op deze manier wel heel makkelijk haar gelijk haalt. Waarschijnlijk zal de enquête nauwelijks ingevuld worden.
Voor 6 mei moet de enquête al ingevuld worden. Zij roepen dan ook iedereen op om deze enquête zo snel mogelijk in te vullen. Via https://enneus-onderzoek.nl/737669.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter