Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Siddeburen: Start training Kaboutervoetbal

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Eind 2020 heeft vv Siddeburen helaas moeten stoppen met kaboutervoetbal, door de Coronaproblematiek, maar ze gaan weer beginnen. Deze keer wel in een iets andere opzet. Alle kinderen van 5 t/m 7 jaar worden uitgenodigd om vrijblijvend in de namiddag op dinsdag en op zaterdagochtend aan te sluiten bij de trainingen. Afhankelijk van het aantal kinderen, hun leeftijd en hun balvaardigheid zal de groep, indien nodig, opgesplitst worden om oefeningen op maat aan te kunnen bieden. Focus ligt op veel handelingen met bal.

Over een aantal weken gaan ze ook op de zaterdag weer kaboutervoetbal aanbieden. Hierin spelen de begeleiders ook een (bescheiden) rol in de oefeningen, waarmee de drempel voor de jongste talenten omlaag gaat. Houd Facebook in de gaten over de aankondiging!

Alle trainingen zijn vrijblijvend en een lidmaatschap is niet noodzakelijk. Indien de nieuwe voetballers in spe na de zomer willen blijven voetballen, dan dienen kinderen vanaf 5 jaar lid te worden. Deze kinderen kunnen daarnaast dan ook in competitieverband tegen andere clubs wedstrijden gaan spelen.
Tijdens de trainingen mogen geen ouders aanwezig zijn. Het is dus een kwestie van ´smok en vot´. Na afloop worden de kinderen weer opgehaald. Vanzelfsprekend wordt de 1.5 meter afstand hierbij in acht genomen.

Ze starten aankomende zaterdag 20 maart met de eerste training!

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter