Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Siddeburen: Start bouw kindcentrum

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Donderdagmiddag hebben kinderen van de de Springplank en de Zonnewijzer het bouwbord onthuld van de nieuwbouw kind centrum Siddeburen. Met deze handeling is de bouw officieel gestart. Wethouder Drenth van Midden Groningen vertelde blij te zijn met de start van één van de laatste te bouwen scholen, in het kader van het scholenprogramma. Drenth vroeg de kinderen of ze blij zijn met de nieuwe school. Daarop kwam een zeer blijde reactie. De nieuwbouw moet tegen het einde van het jaar klaar zijn. De wethouder maakte verder nog een prijsvraag bekend. De kinderen kunnen een naam bedenken voor het nieuwe kindcentrum.

Wat er met de andere scholen (die leeg komen) zal gebeuren is de wethouder nog niet over uit. Het gebouw van de openbare basisschool De Springplank zal worden betrokken na verbouw door het Rutger Koplang college, het gebouw van Olleke Bolleke zal waarschijnlijk worden gesloopt en alleen het gebouw van de christelijke basisschool De Zonnewijzer is nog geen duidelijkheid over.

Kinderen zijn blij met de nieuwbouw.
Bouw in volle gang.
Links, wethouder Drenth van MIdden-Groningen.
Onthulling van het bouwbord door een leerling van de christelijke basisschool de Zonnewijzer en een leerling van de openbare basisschool de Springplank uit Siddeburen.
Wethouder Drenth.
Loraine Woldendorp. Directeur bij OBS De Springplank.
Anja Wesseling-Meems directeur Christelijke basisschool de Zonnewijzer in Siddeburen.
Op de achtergrond kinderen van de gezamenlijke scholen.
Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter