Regio Nieuws!

Product van Mediagroep Midden Groningen

Hoofdweg 99A

9628 CL Siddeburen

(0598) 423200

info@middengroningennieuws.nl

Radio+TV+Internet

Altijd Regio Nieuws!

’t Zandt: Landgoed de Camping ontwikkeld tot Dorpsbedrijf

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Stichting Landgoed De Camping uit ’t Zandt werkt hard aan de doorontwikkeling tot Sociaal Dorpsbedrijf. Zo is er naast de camping, een dorpswinkel, worden de gebouwen en bos onderhouden en festivals en activiteiten georganiseerd. Inwoners uit ’t Zandt worden bovendien geholpen bij kleine klusjes.

“Stichting Landgoed De Camping heeft in de afgelopen drie jaar laten zien dat zij in een behoefte voorzien. We willen dit graag continueren”, aldus Bé Schollema, wethouder voor het sociaal domein van de gemeente Loppersum. De gemeente heeft onlangs besloten om LDC te ondersteunen als een algemene voorziening voor het dorp. Dit wordt mogelijk gemaakt met middelen vanuit het Nationaal Programma Groningen. Drewes Wildeman, initiatiefnemer van LDC, is zeer verheugd met de toekenning hiervan: “Dit biedt perspectief voor de toekomst.

De samenwerking met de gemeente Loppersum, maar ook met de andere Eemsdelta gemeenten (Appingedam en Delfzijl) is zeer positief”. De voorziening is opgezet met behulp van expertise vanuit het kenniscentrum CMO STAMM. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via www.landgoeddecamping.nl. Op de foto staat Drewes Wildeman. De foto is gemaakt door Mariska de Groot.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter