Winsum: B & W opstap met nieuwe inwoners

De gemeente Winsum organiseert op zaterdag 1 oktober een kennismakingstocht voor nieuwe inwoners. Alle inwoners die tussen 1 mei 2015 en 1 september 2016 in de gemeente Winsum zijn komen wonen, ontvingen een uitnodiging voor deze informele kennismaking met het college van burgemeester en wethouders. Bij de tocht zijn ook enkele raadsleden aanwezig.

De inwoners worden om 9.15 uur ontvangen in het gemeentehuis. Na een welkomstwoord van burgemeester Rinus Michels stappen de nieuwe inwoners om 9.45 uur in de bus, die hen langs alle dorpen in de gemeente Winsum voert. Onderweg vertellen burgemeester en wethouders over het gebied en de bezienswaardigheden in de gemeente. In Ezinge maken de deelnemers een tussenstop bij museum Wierdenland.

Rond het middaguur komt het gezelschap aan bij Marenland Recreatie, waar de deelnemers een lunch en een korte boottocht door Winsum krijgen aangeboden. Het programma van de kennismakingstocht eindigt om 14.00 uur.

Nieuwe inwoners kunnen zich nog tot en met woensdag 28 september aanmelden voor de tocht. Dit kan per e-mail via communicatie@winsum.nl.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl