10e keer ‘Groei & Bloei’ op Fraeylema

Groei & Bloei Midden-Groningen en de Fraeylemaborg in Slochteren organiseren 10 april voor de 10e keer de ‘Tuin en Lifestyle fair’ op het landgoed de Fraeylemaborg in Slochteren, met een groot aantal geselecteerde standhouders. Het wordt één grote sfeer van bloemen, tuin en groen, woonaccessoires en lifestyleproducten.

In het kader van dit ‘jubileum’ voegt de afdeling Groei & Bloei Midden-Groningen enkele extra activiteiten toe onder de titel ‘Natuurlijk, Duurzaam en Gezond’. In de tuin achter het Koetshuis staan stands over biodiversiteit, gezonde voeding en vergroening van de woonomgeving. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten die aansluiten bij het thema. Tevens is er een wandeltocht uitgezet langs de stinzenplanten die in deze periode in bloei staan.

Tuin en Lifestylefair Groei & Bloei Fraeylema is op maandag 10 april van 11.00-17.00 uur, de toegangsprijs bedraagt 8,00 euro. Kinderen tot en met 17 jaar hebben gratis toegang. Voor meer informatie over de dag en de verschillende activiteiten kunt u kijken op www.fraeylemaborg.nl.

 

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl