16e Pakjesbezorgdag in Zuidbroek

Op 2 december is  het alweer de 16e Pakjesbezorgdag in Zuidbroek. Deze Sinterklaas traditie is niet meer weg te denken in het dorp. Met 50 enthousiaste pieten bezorgen ze weer diverse pakketten met 8 tot 10 voertuigen. Dit om familie zoals grootouders, ouders, kinderen, maar ook vrienden of buren die altijd voor je klaar staat,  of iemand die veel tegenslag heeft gehad, iets moois te geven. Tot en 29 november kon men de pakjes afgeven bij de bekende adressen in het dorp. Hier werd weer veel gehoor aan gegeven.

De pakjes worden 2 december bezorgd in verschillende voertuigen variërend van bakfiets, bedrijfsbussen, oldtimers tot een hoogwerker. Allemaal  zijn ze versierd met slingers, pakjes en mooie verlichting. De mooiste wagen is voor Sint zijn Hoofdpiet en 2 DJ Pieten. Alle pakjes zijn gesorteerd in de volgorde van straten en liggen klaar in een speciale wagen om bezorgt te worden.

Is er iemand die toegezongen moet worden of zijn er andere leuke wensen of ideeën, laat dit dan weten via organisatie@pakjesbezorgdag.nl.