Aanmelden voor Halloween Foxhol

Halloween keert terug naar Foxhol en wordt georganiseerd door Britt van der Linden, een enthousiaste lokale inwoner. Het jaarlijkse Trick or Treat-evenement staat gepland voor dinsdag 31 oktober van 18:30 tot 20:30 uur. Van der Linden, de drijvende kracht achter dit evenement, heeft dit al enkele jaren georganiseerd. Het begon met slechts 20 aanmeldingen in het eerste jaar, maar groeide snel uit tot edities met 60 tot 70 deelnemende kinderen.

Wat dit evenement zo uniek maakt, is het gebruik van een adressenlijst. In plaats van dat kinderen langs willekeurige deuren gaan, zorgt de adressenlijst ervoor dat ze alleen de deuren bezoeken van mensen die graag willen deelnemen en snoep willen uitdelen. Britt benadrukt dat het Halloween-evenement geen vervanging is voor Sint-Maarten, maar eerder een aanvulling. Ze moedigt aan om beide tradities te omarmen en benadrukt dat niemand wordt gedwongen om deel te nemen.

Van der Linden merkt op dat sommige mensen negatieve reacties hebben geuit over het Halloween-evenement, bang dat het de traditie van Sint-Maarten in gevaar brengt. Ze verzekert echter dat dit niet haar bedoeling is en nodigt iedereen uit om eens deel te nemen en te ervaren hoe leuk Halloween kan zijn: ‘De adressen die mee willen doen hoeven zich niet te verkleden of wat dan ook. De kinderen komen langs bij de deur en zeggen Trick or Treat en krijgen vervolgens een snoepje. Ik probeer het zo laagdrempelig te houden zodat iedereen zich kan aanmelden voor dit evenement.’

Het evenement begint om half zeven, en aanmelden kan via Facebook of via haar e-mail op b_vanderlinden@hotmail.com. Britt streeft naar een plezierige Halloween-avond voor de kinderen van Foxhol. Als men zich wil aanmelden als adres waarbij kinderen aan kunnen bellen kan dit tot vanavond 30 oktober.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
Email