‘De Woldvinken’ vieren 50 jaar Woldwijck

Op 8 juli was zangkoor De Woldvinken aanwezig op het grasveld gelegen aan de mars in Hoogezand. De Woldvinken zongen diverse nummers uit hun repertoire in het kader van het 50 jarig bestaan van Woldwijck. De entree was gratis en het was voor iedereen openbaar toegankelijk. Veel mensen uit de buurt kwamen langs om de zangkunsten van het koor te bewonderen.

“Het is erg leuk dat we nu een keer iets op een andere plek doen dan bij de Zuiderkroon of bij de parkeerplaats van het Woldwijckcentrum. Je merkt vooral dat de ouderen van Hoogezand hier aanwezig was omdat ze niet op de andere locaties kunnen of willen komen. Daarom is het erg leuk dat we het hier nu aan de Mars kunnen doen.” aldus Gina van Stichting Platform Woldwijck

“Wij vinden de samenhorigheid van het zangkoor zo belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat we er voor elkaar kunnen zijn en gezellig samen kunnen zingen. Dat is onze doelstelling. Iedereen helpt elkaar en staat voor elkaar klaar als dat nodig is. We zijn echt samen één team en dat is ons belangrijkste doel. Ik vind de opkomst van vandaag ook echt enorm meevallen, wij zijn aangenaam verrast hoeveel mensen er vandaag aanwezig zijn.” Aldus Alje Dijkstra, voorzitter van de zangkoor.

“Wij beginnen een jaar van te voren al met het organiseren van deze activiteiten. Vooral dit jaar aangezien we nu meer evenementen hebben vanwege het 50 jarig bestaan.” vertelt Gina. Stichting Platform Woldwijck organiseert op 9 september een spooktocht voor volwassenen, 13 september een repaircafé, 16 september een volleybaltoernooi & 30 september een zomerfeest. Ook staat het op de planning om in september nog een fietsclinic te geven, aangezien de fietscrossbaan nu voorzien is van een harde laag om op te fietsen. Na september gaat Platform Woldwijck zich weer bezighouden met het realiseren van binnenactiviteiten.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl