Dorpshuis ‘De Ruyten’

‘De Ruyten’ biedt een plek aan voor organisaties, verenigingen, maar ook families of vriendengroepen. Het dorpshuis is dé ontmoetingsplek in de omgeving van Froombosch. Erik Haverkamp van Dorpsbelangen Froombosch en Arjen Klooster, beheerder van het dorpshuis, zetten samen met hun medebestuursleden alles op alles om bezoekers een leuke activiteit te bieden, voor zowel jong als oud.

Je kunt het zo gek niet bedenken; verjaardagen, feesten, pubquizen, bijeenkomsten, niets is te gek. Het dorpshuis heeft een viertal zalen die te huur zijn. In combinatie met de professionele keuken bent u voorzien van heerlijk eten en drinken. Indien u liever uw eigen hapjes meeneemt, is dit ook mogelijk. Na een gesprek over de wensen, wordt er gekeken wat mogelijk is.

Dorpshuisbeheerder Arjen Klooster geeft aan dat er net een nieuw bestuur gevormd is: ‘Alles is eigenlijk volop in ontwikkeling en we zijn met elkaar in gesprek over de invulling’. Voor iedereen is het nieuw, maar volgens Arjen weet iedereen elkaar daar steeds meer in te vinden. Zo zijn ze onder andere druk bezig met het in elkaar zetten van een fysieke nieuwsbrief, waardoor de inwoners van Froombosch en omgeving op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en de aankomende activiteiten. De Ruyten beschikt ook over sociale mediakanalen en een website, waar alle informatie te vinden is.

Elke vrijdagmiddag wordt de ‘Vrijmibosch’ georganiseerd; de vrijdagmiddag borrel. ‘Daar kan iedereen aansluiten en met elkaar leuk de week afsluiten onder het genot van een borrel’, aldus Arjen Klooster.

Wilt u ook een keer een zaal huren? Of aanwezig zijn bij één van de vele activiteiten? Voor meer informatie kunt u kijken op www.dorpshuisderuyten.nl.

 

 

Deel naar jouw media!