Essity 7km van Martenshoek

Afgelopen zondag vond er in Martenshoek de 17de editie van de Essity Run plaats. Deze run werd georganiseerd door Essity en in samen werking met de gemeente Midden-Groningen. Ook Univé was sponsor van dit evenement. Er waren meerdere activiteiten; de Jeugdloop, 3,5 km recreanten loop, 7 km run en de bedrijven en recreantenloop. Daarnaast werd de dag omringt door een markt en diverse horeca gelegenheden.Vanwege de grote belangstelling voor dit loopevenement heeft de organisatie in samenwerking met Mylaps nog 200 na-inschrijvingen kunnen realiseren.

”Bewegen is heel belangrijk en dat promoten we ook heel erg. Ook de gemeente heeft hier een grote rol in. We vinden het gewoon heel belangrijk dat er een gezellige sfeer is en de opkomst is ook erg groot, mensen staan vanaf de zijlijn mee te juichen en dat is heel leuk om te zien.” vertelt Bert de Bey, projectleider van het evenement.

Een deel van de opbrengst van dit evenement ging naar een goed doel. Uiteindelijk is er €1200 opgehaald voor Stichting de Brug Midden-Groningen.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
Email