Groei Trein & Tram Museum

Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum (NNTTM) heeft een uitstekend begin van het nieuwe jaar achter de rug. Meer dan 400 bezoekers wisten het museum in de eerste weken van het jaar te vinden. De expositie ‘De trein van Lego®’ is dan ook een doorslaand succes. Het museum, in Zuidbroek, dorp van Trein & Tram, is opgetogen over deze toename van bezoekers en is hoopvol dat deze trend zich zal doorzetten in de komende maanden. Omdat het museum sterk groeit, is er momenteel een grote wens voor aanwas van nieuwe vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn welkom voor diverse werkzaamheden, zoals het onderhoud en beheer van de verzameling, receptie- en cateringdiensten en natuurlijk het inrichten van de exposities.

“Wij zijn blij met de toename van bezoekers en hopen dat deze trend zich blijft doorzetten,” zegt mededirecteur van het NNTTM, Jolanda Penning. “We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen om het museum te beheren en te onderhouden. Als je geïnteresseerd bent in treinen en trams en graag betrokken wilt zijn bij een uniek museum, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook niet-liefhebbers van spoorwegen zijn van harte welkom”. Het NNTTM blijft de bezoekers verwelkomen en hoopt dat nog meer mensen de weg naar het museum zullen vinden. Voor meer informatie over het NNTTM en hoe u vrijwilliger kunt worden, bezoekt u de website of neemt u contact op met het museum via email of telefoon.

Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum is een 100% vrijwilligersorganisatie en bevindt zich in het monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865 in Zuidbroek, het Dorp van Trein & Tram. Het museum is iedere vrijdagmiddag (13.00 tot 17.00) alsmede op zaterdag en zondag (10.00 tot 17.00) geopend. Voor meer informatie kunt u kijken op www.nnttm.nl.

Foto’s: Lesley de Hoop.

 

Drukte bij Trein & Tram Museum
Deel naar jouw media!