Groot muziekspektakel in Muntendam

Op donderdag 28 maart kwamen de Pazzipanten naar Muntendam. Een groot muziekspektakel gebaseerd op de ”Passion”. Het publiek liep met de groep zangers mee en onderweg werd het paasverhaal met moderne popnummers uitgebeeld. De Pazzipanten is een initiatief vanuit het Kielzog. “Er werd vanuit Kielzog gevraagd of ik een theaterstuk wilde schrijven die geïnspireerd is op de Passion. Dat vond ik een enorme eer.” verklaart regisseur Hiepie Hoogeveen.

Pazzipanten is Gronings voor ‘deelgenoten’. Samen zingen schept een band en samen luisteren naar muziek verbroedert. In deze energieke voorstelling loop je gezamenlijk langs muziek en optredens door het dorp. Een tocht door het Passie-verhaal met een grote knipoog naar ‘de Passion’. Dit jaar vondt Pazzipanten drie keer en op drie locaties plaats: Siddeburen, Muntendam en Hoogezand.

”Pasen geeft mij vooral het gevoel van samen zijn” verklaart zanger en acteur Titus Couzijn. “Je loopt samen met je familie en vrienden een mooie route en tussendoor geniet je van de muziek.”

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl