Heemtuin opent vernieuwde paviljoen

Op woensdag 20 maart om 16.00 uur openen wethouder Annemiek Hoesen-Spithorst van de gemeente Midden-Groningen en directeur-bestuurder Cees Jan Gieskes van WerkPro samen met de medewerkers van de Heemtuin het vernieuwde paviljoen van Heemtuin Muntendam. Na een verbouwing van ruim 3 maanden is het paviljoen weer toekomstbestendig gemaakt en klaar om gasten te ontvangen.

De stichting WerkPro exploiteert in opdracht van de gemeente Midden-Groningen de Heemtuin. Zij doet dit door mensen kansen op het gebied van werk, scholing en dagbesteding te bieden. In totaal werkt er een continue groep van ongeveer 35 mensen op de Heemtuin, deze mensen werken in het groen, de horeca, op de camping, in de schoonmaak en als gastheer en gastvrouw. Voor iedereen die binnenkomt wordt een passend werkaanbod gemaakt.
Sinds 2021 is er een kleinschalige camping geopend bij de Heemtuin. In totaal 12 plekken waarvan 4 ingerichte safaritenten. Door gerichte acties zoals “Doneren voor Kamperen” wil camping de Heemtuin mensen die geen mogelijkheid om op vakantie te gaan, deze vakantie als nog mogelijk maken.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl