Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Onderwijsprogramma Sint Gerardus Majella

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Onlangs werd de start van het onderwijsprogramma IMC Basis van Stichting IMC Weekendschool op basisschool Sint Gerardus Majella feestelijk ingeluid door niemand minder dan de HR manager van ESKA, Femmie Slomp. Zij gaf het startschot voor de lessenreeks die begon met een excursie naar de ESKA-fabriek.

Met het programma wordt wekelijks de wereld van kinderen vergroot en hun nieuwsgierigheid geprikkeld. Leerlingen uit groep 7 en 8 krijgen les van gastdocenten uit verschillende beroepen en gaan op excursie zodat ze met eigen ogen kunnen zien hoe het er in de beroepspraktijk aan toegaat. Op deze manier worden leerlingen gestimuleerd over hun eigen toekomst na te denken. Daarom was ook HR manager van ESKA, Femmie Slomp van de partij: “Want wellicht zijn deze leerlingen de toekomstige medewerkers van ESKA”

De feestelijke opening begon op de basisschool waar Marion Idema-Weijman, directeur van Stichting IMC Weekendschool, een welkomstwoord sprak en een heus lint werd doorgeknipt door Marion Weijman, Henk-Jan Meijer en Femmie Slomp.

Foto: Henk-Jan Meijer, Femmie Slomp en Marion Weijman – Confetti moment – Fotograaf Esmée van Diggelen.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter