Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand-Sappemeer: Aanpassing dienstregeling lijn 515

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

In verband met de afgekondigde maatregelen van de regering betreft het coronavirus, wordt de dienstregeling van de stadsbuslijn 515 tijdelijk aangepast. Omdat de winkelsluiting van niet- essentiële winkels in ieder geval tot 19 december 2021 op 17 uur is vastgesteld, is besloten om tijdelijk niet op de koopavonden te rijden. Dit betekent voor passagiers welke op maandag t/m vrijdag vanuit winkelcentrum ’De Hooge Meeren’ richting Sappemeer willen reizen, de laatste mogelijkheid is om bij de halteplaats De Hooge Meeren Kerkstraat ( tegenover Albert Heyn) in te stappen om 17.14 uur. Op zaterdag is dit tijdstip 16.14 uur. Vanuit deze halteplaats wordt dan de volledige route nog gereden.

Passagiers vanuit ’De Hooge Meeren’ richting Pleiaden en Martenshoek kunnen op maandag t/m vrijdag als laatste mogelijkheid om 17.56 uur instappen bij de halte ’De Hooge Meeren’ (Reensche Compagnie) Op zaterdag is de laatste mogelijkheid om 16.56 uur. De buurtbus lijn 516 vanaf het Medisch Centrum aan de Erasmusweg in Hoogezand met als eindbestemming Harkstede v.v. wordt niet gewijzigd . Hier blijft de huidige dienstregeling dus geldig. Indien de huidige maatregelen verlengd zullen worden, blijft deze dienstregelingswijziging van kracht.

Beide bussen waarmee Stadsvervoer HS rijdt, zijn aangepast naar de geldende overheidsnormen in verband met het coronavirus. Een mondkapje is voor de passagiers verplicht. Zonder mondkapje mogen er geen passagiers worden meegenomen.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter