Kerst pop-up store Suuz & co

Suzanne Brink, eigenaresse van de kerst pop-up store heeft inmiddels veel werkervaring opgedaan in diverse uiteenlopende branches. Ondanks dat ze op alle werkplekken met erg veel plezier heeft gewerkt, bleef er toch iets bij haar kriebelen. Ineens was daar het idee voor de kerst pop-up store Suuz & co in Siddeburen.

Suzanne ging op zoek naar iets wat haar nòg meer voldoening zou kunnen brengen. Iets dat nuttig en zinvol is voor de maatschappij, dat vrolijkheid brengt, waarbij het contact met en tussen mensen een belangrijke rol zou spelen en waar Suzanne haar creativiteit in kwijt zou kunnen. De winkel is een plek waar het maatschappelijke en sociale bij elkaar kan komen en een concept dat ook nog eens duurzaam is.

Suzanne haar doel is om dit jaar van oktober t/m kerst een Kerst Pop-up Store in Siddeburen te openen. De winkel zonder winstoogmerk, zal extra sfeer brengen in de donkere dagen voor kerst, het zal een ontmoetingsplek kunnen zijn en mensen op een laagdrempelige manier laten kennismaken met de charme van tweedehands artikelen. Een winkel met nostalgie, waar men zich waant in de magie van de kerst en waar je dat fijne decembergevoel krijgt. Om dit te kunnen realiseren is Suzanne afhankelijk van donaties. Dus heb jij, familie, vrienden of bekenden met kerstspullen die te mooi zijn om ongebruikt te laten liggen, dan krijgen ze een tweede leven bij Suuz&co in Siddeburen.

Deel naar jouw media!