Kiel-Windeweer: Informatie overleden man

Maandagmiddag heeft de politie op een terrein aan de Nieuwe Compagnie nabij Kiel-Windeweer een overleden persoon aangetroffen. Na onderzoek blijkt het te gaan om de 38-jarige Tess Abels, zonder vaste woon- of verblijfplaats. Half juli is er nog contact geweest tussen Tess en zijn familie. Het is op dit moment onduidelijk hoe hij om het leven is gekomen. De politie doet onderzoek naar wat er met hem is gebeurd en is op zoek naar meer informatie. De politie houdt er ook rekening mee dat Tess mogelijk een andere naam gebruikte of zich onder een andere naam voorstelde.

Onderzoek na aantreffen drugslab:

Het onderzoek naar de precieze doodsoorzaak loopt volop en is een Team Grootschalige Opsporing gestart. Er wordt met meerdere scenario’s rekening gehouden. Zondag werd er aan de Nieuwe Compagnie een onderzoek gestart na het aantreffen van een hoeveelheid drugsafval en goederen die te maken hebben met de productie van drugs. Na onderzoek bleek het te gaan om een drugslab op die locatie, die in werking is geweest. Na het aantreffen van deze materialen werden zondag een 68-jarige man en een 65-jarige vrouw uit de gemeente Midden-Groningen op het terrein aangehouden, op verdenking van het overtreden van de Opiumwet. Er wordt onderzocht of er sprake is van een relatie tussen het aantreffen van het lab en aantreffen van de overleden persoon. De aangehouden verdachten worden op dit moment nog gehoord en hun rol wordt onderzocht. Zij zitten nog vast.

Mensen met informatie over Tess Abels of het aangetroffen drugslab worden dringend opgeroepen zich bij de politie te melden via 0900-8844, via Team Criminele Inlichtingen (088 – 661 77 34) of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U kunt ook via www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier invullen.

 

 

 

 

Deel naar jouw media!