Samenwerken voor Hellum’s Onderhoud

Op zaterdag 11 november komt de “Werkgroep Begraafplaats Hellum” opnieuw bijeen om zich in te zetten voor de omgeving van de kerk, het dorpshuis, en de begraafplaats. Doel van de werkgroep is om met vrijwilligers de omgeving te onderhouden en verbeteren.

In het afgelopen jaar hebben de vrijwilligers zich toegewijd aan vaste werkzaamheden rondom de kerk, het monument, het dorpshuis, en de begraafplaats. Bijzondere aandacht ging naar de begraafplaats, waar oude stronken zijn vervangen door nieuwe beuken hegjes. De slootkant van de heg is gedeeltelijk gesnoeid voor een verzorgd uiterlijk. Bij het monument zijn gedurende het jaar bloemen geplant, en het groen is zorgvuldig onderhouden. Dankzij een initiatief van een vrijwilliger is de ruimte onder de toren gestoft, geverfd, en gewit.

De werkgroep nodigt iedereen die zich betrokken voelt bij het dorp en de kerk uit om mee te helpen. Samen streven ze naar een mooiere leefomgeving voor Hellum. De “Werkgroep Begraafplaats Hellum” is een samenwerking tussen de Protestantse Gemeente “De Woldkerken, locatie Hellum” en de “Vereniging Dorpsbelangen Hellum”.

Komende zaterdag 11 november starten ze om 09.00 uur en eindigen rond 12.00 bij Hoofdweg 33.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
Email