Sappemeer: Vakantie aangeboden Odd Fellows

Een gezin krijgt een welverdiende vakantie aangeboden door loges van de ODD FELLOWS Sappemeer. Binnen en buiten de loges(er is een heren- en een damesloge) is het van groot belang ieder mens met respect en zonder vooroordelen tegemoet te treden. Afkomst, religie, opleiding of maatschappelijke positie vinden zij niet belangrijk. Vanuit een positieve levenshouding gaat het niet om WAT je bent, maar om WIE je bent. Het algemene streven is een betere wereld, harmonie onder de mensen. Zowaar een zware taak heden ten dage.

De Odd Fellows houden hun bijeenkomsten In de borg Welgelegen in Sappemeer. De maatschappelijke betrokkenheid van de loges krijgt vorm in activiteiten die o.a. gericht zijn op ondersteuning en ontplooiing. Loges kunnen bijvoorbeeld ondersteuning geven bij maatschappelijke activiteiten of organiseren deze zelf. Daarnaast zijn vele logeleden van ons individueel betrokken bij vrijwilligerswerk. Daar hoort ook bij dat de loges gezinnen een vakantie kunnen aanbieden. Dat zijn gezinnen die door omstandigheden al heel lang niet op vakantie zijn geweest, het motto is dan ook “er even tussenuit”.

Binnenkort verblijft een gezin, met financiële ondersteuning van de loges, een week in een vakantiepark om eens lekker uit te rusten, te ervaren wat vakantie ook alweer is en een week wat minder zorgen te hebben. De hoop is dat alle gezinsleden kunnen terugkijken op een prachtige week. De logeleden zouden dat prachtig vinden!

Deel naar jouw media!