Sponsorrun St. ‘Als Kanker Je Raakt’

Stichting Als Kanker je Raakt is 11 jaar geleden opgericht door Ds. Arie vd Veer en Rita Renema. Het motto van de stichting is: ‘Wat doet kanker met jezelf en met je geloof’. Hieraan wordt met verschillende activiteiten aandacht aan besteed. De stichting houd ontmoetingsdagen, themadagen en bezinningsreizen. Daarnaast is de stichting er voor mensen die kanker hebben of hebben gehad, maar ook voor de naasten en nabestaanden. Het is een plek van erkenning, herkenning, ondersteuning en ontmoeting.

Op 9 september doet de stichting mee aan de ‘Run van Winschoten’ om hun naamsbekendheid te vergroten en om geld in te zamelen voor de stichting. Ze hebben nog geen volledig team en zijn daarom nog op zoek naar 6 extra hardlopers. Het inschrijfgeld voor de hardlopers is €20,- en voor de wandeltocht €10,-. Daarnaast hoopt de stichting dat iedere deelnemers zich wilt laten sponsoren voor de stichting ‘Als Kanker Je Raakt’.

“Juist omdat ik zelf geraakt ben door kanker en geholpen ben door de stichting ‘Als kanker je raakt’ heb ik besloten om vrijwilliger te worden van de stichting. Nu ik ook zelf niet meer deel kan nemen aan het arbeidsproces is het wel heel fijn dat ik mijn tijd hieraan kan besteden om er (o.a.) te zijn voor lotgenoten en voor hen activiteiten te organiseren.” vertelt Jacob Lohof, vrijwilligers bij de stichting.

Voor meer informatie en opgave voor estafetteloop of wandeltocht kunt u hem bellen: 06-29352737. U kunt ook mailen naar: regioteamnoord@alskankerjeraakt.nl

Deel naar jouw media!