Volleybaltoernooi in Hellum

Komende zomer staat het 23e volleybaltoernooi op het programma. Dit volleybaltoernooi zal plaatsvinden op 14 & 15 juli bij het sportveld in Hellum. Stichting Aigenwies is de organiserende stichting achter het jaarlijks terugkerende recreatief volleybaltoernooi op het sportveld van Hellum, gemeente Midden-Groningen.

Er zal op vrijdagavond 14 juli in poules worden gespeeld, waaruit uiteindelijk een winnaars en een verliezerspoule komt. Deze twee poules spelen op zaterdagmiddag 15 juli. Uit de winnaarspoule komt uiteindelijk de winnaar van het 23e volleybaltoernooi. Na het volleyballen op vrijdagavond is er een ”Summerparty” met DJ Raoul en op zaterdagavond, Tof! Party Band en Jannes.

”Er is echt enorm veel animo dit jaar. We zitten nu op 50 teams en we hebben zelfs voor het eerst reserve teams dit jaar. Mensen vinden het in dit gebied erg leuk om dit soort activiteiten te doen. Het leeft hier enorm, ” vertelt Jan Wolf. “We hopen dat iedereen het weer onwijs naar hun zin gaat hebben dit jaar. En dat de avonden aansluitend ook erg goed bezocht gaan worden. Maar het belangrijkste vind ik vooral dat het gewoon heel gezellig wordt.” Aldus Doukje – Bestuurslid van Stichting Aigenwies.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl