Hoogezand: Herdenking De Stille Hof

Ook dit jaar word er weer een herdenkingsbijeenkomst gehouden op de begraafplaats De Stille Hof. Dit jaar zal het zondag 30 oktober van 17.30 tot 19.30 uur plaatsvinden. Dan kan men samen komen, om het leven te gedenken van hen die zo’n grote plaats in ons leven hebben ingenomen. Iedereen kan dat op zijn eigen manier doen. De begraafplaats zal verlicht zijn met honderden lichtjes en vuurschalen.

Als u de route van de verlichte potjes volgt komt u vanzelf op plekken waar iets te doen is. Namen zingen, een bericht aan de sterrenhemel hangen, luisteren naar een gedicht, muziek, of sterretjes aansteken. Ook is er een bellenblaas verhaal voor de kinderen.

De begraafplaats is (gratis) toegankelijk voor iedereen die een geliefde heeft verloren. Het maakt niet uit waar diegene begraven, uitgestrooid of bijgezet is. Omdat niet de hele begraafplaats verlicht is, wordt aangeraden om een zaklamp mee te nemen als u van de route wilt afwijken.

De organisatie (Nadine Wildeboer-Grozema, Marcel Eggens en Judith Kliphuis tams ) is blij met de vele vrijwilligers  die meehelpen om de herdenkingsavond te realiseren.

Deel naar jouw media!