Programmering TV

Regio TV voor Midden-Groningen

De Mediagroep Midden Groningen is de streekomroep voor Midden-Groningen! Dagelijks brengen onze medewerkers u op de hoogte van nieuws, informatie, cultuur uit heel Midden-Groningen. De Mediagroep Midden-Groningen is de professionele, journalistiek onafhankelijke, lokale media-instelling van, voor en door inwoners. Onze medewerkers kennen het gebied, onze media zitten diep in de haarvaten van de samenleving van Midden-Groningen.

Programmering

Regio TV is de nieuws, informatie, cultuur tv zender voor en van de inwoners van Midden-Groningen. Dagelijks houden we u op de hoogte van er speelt!

Programmering Regio TV

Op Regio TV Midden-Groningen ziet u 24/7 een nieuwscarrousel met reportages, nieuws berichten op tekst tv en amusement. De reportages kunt u verspreid in het uur  bekijken, elk uur kunt u vier items bekijken. Ons nieuws overzicht van de afgelopen week kunt u elk weekend bekijken. 

Kerk TV

Elke zondag om 14:00 en 17:00 uur kunt u kijken naar kerkdiensten uit Midden-Groningen.

Politiek in Midden-Groningen

Wekelijks is het programma politiek in Midden-Groningen te bekijken. Presentator Lammert Zuiderveld praat met leden van de gemeenteraad over actuele zaken aangaande politieke zaken in Midden-Groningen. Het programma is in onze nieuwscarrousel of op Youtube kanaal te bekijken.

Uitzending gemist

Heeft u een reportage gemist? Geen probleem, kijk dan op ons youtube kanaal. U treft daar al onze reportages aan, zodat u onze tv reportages nogmaals kunt bekijken. 

Tip voor onze redactie? Mail dan naar info(@middengroningennieuws.nl