100.000ste passagier Stadsvervoer HS

Donderdag 16 november heeft Stichting Stadsvervoer HS de 100.000ste passagier begroet. Mevrouw Drenth uit Hoogezand bleek de gelukkige passagier en kreeg uit handen van twee bestuursleden een bos bloemen en een waardebon aangeboden met de nodige felicitaties.

De Stichting Stadsvervoer HS is in 2014 gestart met de Stadsbuslijn 515 door een groot deel van Hoogezand en Sappemeer. In 2019 volgde Buurtbuslijn 517 richting Harkstede. Vanaf aankomende 11 december komt daar Buurtbuslijn 517 bij: die Noord- en Zuidbroek gaat verbinden met Hoogezand. Deze derde buslijn kan worden gestart, omdat het bestuur van Stichting Stadsvervoer HS het is gelukt om voldoende nieuwe vrijwilligers te werven die nodig zijn voor deze uitbreiding van hun diensten.

De 100.000 passagiers in 9 jaar tijd laat volgens de stichting zien dat Stadsvervoer HS duidelijk een behoefte voorziet binnen de gemeente Midden-Groningen. Alle drie buslijnen zijn voor iedereen toegankelijk zonder afspraak vooraf. Ze rijden zes dagen per week en tien ritten per dag, op zaterdag zijn er negen ritten.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
Email