30 Jaar jubileum ’t Hoogholt

Afgelopen zaterdag 2 september jl. vierde Recreatie ’t Hoogholt haar 30 jarig jubileum (officieel geopend op 14 september 1993) in combinatie met de heropening van de Activiteitenseizoen 2023-2024. Het Recreatiegebouw is ooit gebouwd ten behoeve van de bewoners van de flats van Lefier (10 hoog Donker Curtiusstraat en 4 hoog Klompéstraat) en Woonzorg Nederland (4 hoog Donker Curtiusstraat en 10 hoog Tak van Poortvlietstraat). Deze bewoners waren ook allen uitgenodigd zich aan te melden voor de festiviteiten. De besturen van zowel het Recreatiegebouw als Activiteitencommissie ’t Hoogholt waren van mening dat deze heugelijke feiten een ‘gouden randje’ verdienden werden vanaf zaterdagmiddag een groot aantal activiteiten georganiseerd.

Het Jubileum begon met een welkomstwoord van de voorzitter van de Beheercommissie, de heer Warring Gerrits, gevolgd door koffie met gebak. Daarna werden de bewoners door de voorzitster van de Activiteitencommissie, mevrouw Harma Laan, die dat wilden gevraagd zich naar buiten te begeven waar Oudhollandse spelen klaar stonden. Ook was er een ijskar waar de bewoners een steekijsje konden halen. Ook waren er verschillende soorten ranja verkrijgbaar.

Vanaf 17 uur werd er een groot koud buffet in het Recreatiegebouw geserveerd, waar een zeer grote keuze aan salades, stokbrood en vis- en vleesgerechten werden verstrekt. Door menigeen werd zelfs voor de tweede of derde keer een bordje gevuld, want er was voldoende aanbod en smaken. Om 19.30 uur was het tijd voor de muziekavond en begonnen werd natuurlijk met koffie en een gebakje, daarna nam het duo Ginger de avond over met een ruime muziekkeuze. Tussendoor werden nog nodige versnaperingen in vorm van hapjes, drankjes en snacks verstrekt. Om 22.00 uur werd de dag afgesloten met een dankwoord van de voorzitter van de Beheercommissie en kon teruggekeken worden op een mooie, zonnige en gedenkwaardige dag.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl