Bedum: afscheid burgemeester Henk Bakker

Vandaag (29-12-2016) heeft burgemeester Henk Bakker van de gemeente Bedum afscheid genomen van iedereen die maar behoefte had om dat te doen.

Op verzoek van de vertrekkende burgemeester Henk Bakker vond er geen receptie voor hem plaats. Wie afscheid van hem wilde nemen was van harte welkom in zijn werkkamer in het monumentale gedeelte van het gemeentehuis op zijn laatste werkdag in Bedum tussen 12 en 18 uur.

En dat heeft de burgervader van Bedum geweten, gemiddeld moesten mensen een uur wachten voordat ze de kamer van Bakker konden betreden. In de raadszaal van Bedum werd voor de wachtenden koffie met cake geserveerd. Tijdens het wachten kon men kijken naar een diapresentatie over de loopbaan van Henk Bakker als burgemeester van Bedum.

Rond 17.00 uur verraste muziekvereniging Wilhelmina uit Bedum de scheidend burgemeester, met een serenade in de hal van het gemeentehuis. Henk Bakker was hiervan niet op de hoogte. Bakker heeft deze dag als prachtig ervaren. tot 31 december is Bakker nog burgemeester van de gemeente Bedum.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl