Bedum: Opschoondag zaterdag 24 maart

Supporters van Schoon maken in veel gemeenten straten, pleinen en parken zwerfafvalvrij. De Opschoondag heeft als doel heel Nederland enthousiast te maken om samen te zorgen voor een schone leefomgeving. De Supporters van Schoon houden op zaterdag 24 maart tijdens de Opschoondag Bedum een grote voorjaarsschoonmaak. Gemeenten, bedrijven, scholen, verenigingen, buren en vrijwilligers; iedereen draagt zijn steentje bij om zwerfafval aan te pakken.

In samenwerking met de gemeente Bedum gaat de Dorpsbelangenvereniging Algemeen Plaatselijk Belang Bedum ( APB Bedum) haar medewerking verlenen aan de 16de Opschoondag op zaterdag 24 maart. En daarvoor willen we samen de handen uit de mouwen steken.

We vragen medewerking van de kinderen, ouders, voetballers , muzikanten , fotografen , dominees , burgemeester, wethouders en raadsleden enz. U begrijpt het, we gaan de handen uit de mouwen steken en willen er een gezellige opruimdag van maken. Speciaal vragen we medewerking van de buurtverenigingen om samen je buurt schoon te maken.

Vanaf 10.30 tot ongeveer 12.30 uur. De start zal zijn vanaf het Kerkplein ( Versplein ) waar de gemeentelijke veegauto het startschot zal geven. Hesjes , prikkers en afvalzakken liggen voor iedereen klaar. PLUS is sponsor van een lunchpakketje en voor de kinderen is er na afloop versnapering.

We willen met elkaar aan de slag om ons mooie dorp er weer spic en span uit te laten zien. (foto: APBBedum).

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl