Bedum: Voorlichtingsmiddag WMO en Mantelzorg

Op donderdag 14 juni organiseert FNV Senioren Noordwest Groningen in samenwerking met de BMWE gemeenten én Steunpunt Mantelzorg (van welzijnsorganisatie Mensenwerk Hogeland) een voorlichtingsmiddag over de WMO en Mantelzorg. Deskundigen geven die middag antwoord op vragen als: waar moet ik zijn als ik hulp nodig heb? Wat kan de gemeente voor mij betekenen? Hoe gaat een WMO-aanvraag in zijn werk? Moet ik een eigen bijdrage betalen? Wie kan mij ondersteunen bij mijn taken als mantelzorger? En op welke manier?

De bijeenkomst is van 13.30 uur tot 16.00 uur (zaal is open vanaf 13.00 uur) in Zorgcentrum Alegunda IIberi aan de Professor Boermastraat 2 in Bedum. De bijeenkomst is voor alle senioren (55+) toegankelijk. Aanmelden  kan t/m 9 juni via seniorennoord@fnv.nl.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl