Bedum: Winnares Fotowedstrijd VVV Bedum 2e kwartaal

De Uitslag  van FOTO WEDSTRIJD  van de VVV Bedum , de Poort naar Noord Groningen met het thema  van het 2de  kwartaal 2017  was   “ FIETSEN op het Groninger HOOGELAND” is bekend.

Voor de opdracht “ Fietsen op het Groninger Hoogeland” waren weer een aantal foto’s ingestuurd. De jury,  onder leiding van professionele fotograaf  Peter Russchen had weer de taak om uit de inzendingen de mooiste foto’s uit te kiezen. Als winnaar van het 2de kwartaal is geworden  Miranda Zwarts. De jury gaf als haar mening weer : De jury vind dit een bijzondere foto omdat er sprake is van een verrassende vlakverdeling. De sfeer van het agrarische Hoogeland komt er goed uit en je bent als kijker benieuwd waar de fietsers heen gaan.(zie foto).

Door de reacties op deze fotowedstrijd is besloten om elk kwartaal een fotowedstrijd uit te schrijven. De foto’s kunnen dan per email ingeleverd worden. Dat is voor velen een stimulans om mee te doen.  Per deelnemer kan men 2 foto’s insturen.  Dat kan via  email info@vvvbedum.nl . Met naam en adres.  De deelnemers leveren een bijdrage van  3  euro  als ondersteuning voor het werk van de VVV Bedum.  Ben je reeds  VVV – Bedum -donateur of wil je donateur worden  voor 5 euro per jaar,  dan betaal je 2 euro als inschrijving.  Kom daarvoor tijdens de openingstijden langs bij de VVV Bedum locatie , Kapelstraat 3 .  Een jury, onder leiding van Peter Russchen zal de foto’s beoordelen en er een winnaar uit kiezen ! De winnaar ontvangt  een VVV bon!                                          

De  inzendtermijn voor het derde kwartaal is tot  zaterdag 30 september 2017 .   Tot dan kan men  een foto inleveren , met als thema :   Heerlijk fruit aan boom en struik  ! VVV Bedum , de POORT naar Noord Groningen hoopt  weer op veel inzendingen!

 De winnaar ontvangt  een VVV bon!    

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl